lördag 20 november 2010

Get Him To The Greek (2010)


When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall.

Patrik var ju och hälsade på i helgen och vi såg fem filmer på filmfesten. På lördag förmiddag tog vi ett break från festivalen. Vi tittade på film helt enkelt. Kitty hade höjt "Get him to the Greek" och den blev vårt val.

Aldous Snow dök upp i den roliga romantiska komedin "Forgetting Sarah Marshall". Han kom som en vårvind och charmade självaste Veronica Mars, och så kom han en gång till. Nu har de gjort en spin-off med Aldous i huvudrollen tillsammans med Jonah Hill. Ni vet den där populäre tjocke killen.

"Get him to the Greek" är en bra komedi. Vi skrattade båda vid flera tillfällen. Sex, drugs & rock'n'roll funkar som alltid bra när man är bakfull. Aldous är kul, men hur mycket av honom vill man ha? Är han som lök? Bra som krydda men inte lika lyckad som huvudrätt?

Bästa inslaget i filmen var Jackie Q (Rose Byrne) både hennes scener och videos. Presidentens dotter var söt i sin blodiga skjorta.

"Get him to the Greek" får tre kaskadspyor av fem.

Betyg: 3/5

PS, Tell him that you loved "African Child."


2 kommentarer:

  1. Trea ändå, då var den ju inte så kass :) Men jag håller med, det får nog räcka med Aldous nu, han blir lätt för mycket.

    SvaraRadera
  2. Samtidigt tror jag att filmen vinner mycket på att ses om. Den har en massa hysteriskt roliga kommentarer, de flesta från Aldous och Jackie. Dessutom kan flera av scenerna blir framtida klassikers. Nästa gång får den kanske en fyra!

    SvaraRadera