söndag 21 november 2010

Cemetery Junction (2010)


Why does Noddy have a bell on his hat? 'Cause he's a cunt!

"Brassed off" möter "The full monty". Jag hade högt ställda förväntningar på denna film.

Ricky Gervais har beskrivit hans uppväxtmiljö. Filmen handlar om arbetarsonen Freddie Taylor som vill bryta sig ut ur sin klass och bli rik. Han söker jobb som försäkringsförsäljare hos hans stora idol, en man som gjort klassresan och nu äger en Rolls-Royce. Freddie upptäcker att det finns mer i livet än pengar. Det finns en negress som dansar disco, det finns intressanta fotografier, det finns en kvinna som är duktig på att servera te. Det finns en tågstation i Reading.

Bowie var och är den bästa artisten från 70-talet!

Västerländsk film är indelad i tre delar. "Cemetary Junction" var tråkig, tråkig, bra. Det räcker inte och den får två glasskålar av fem.

Betyg: 2/56 kommentarer:

 1. Det var f-n vad mycket att lasa nu da. Denna film utspelar sig typ 100 meter dar jag bor men jag har anda inte haft lust att se den for jag har hort att den ska va valdigt trakig; harmed bekraftat fran hogsta ort!

  SvaraRadera
 2. Härmed bekräftat! Men det är ju klart att du måste se den. Vänta tills den kommer på tv.

  SvaraRadera
 3. Jag som tyckte den här filmen var sjukt underhållande och jättemysig. Tänk så olika det kan vara :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det kan ju ha varit filmfestivals-koman. Många konstiga otextade filmer på kort tid kan få ens kompass att snurra vilt...

  (Fast troligen inte när det gäller just den här filmen, den var tråååkig)

  SvaraRadera
 5. Hela filmen var som den finska middagsscenen i picassos aventyr men trevligt att de hade hypermoderna tag redan 1973. Jag ar nu efter att ha tagit mig igenom den sa letargisk att jag inte ens orkar lista den pa min sida.

  SvaraRadera
 6. Åhh, stackare. En kopp och en cig och du är igång igen!

  SvaraRadera