måndag 26 juli 2010

Crazy On The Outside (2010)


"We told grammy that you have been in France during your absence."

Tim Allen är en populär gubbe i Hollywood. I hans senate komedi har han samlat ett helt gäng sköna skådisar, JK Simmonds (Juno), Julie Bowen (tv Ed, Boston Legal), Sigourney Weaver (Alien 3), Kelsey Grammer (Frasier), Jeanne Triplehorn (Basic instinct) och Ray Liotta (Goodfellas).

Tim Allen spelar en godhjärtad ex-con som väl ute från finkan upptäcker att allt inte är som han trodde. Precis som filmens huvudperson är detta en godhjärtad romantisk komedi. Behållningen i filmen ligger i alla de lysande birollsskådespelarna. Jag har personligen varit väldigt förtjust i Julie Bowen ända sedan vi såg henne i den ypperliga tv-serien "Ed", en romantisk komedi som tyvärr inte kommit ut på dvd än. Här spelar hon en "bi-polar sex addict". Mycket intrikat!


Som Tommys syster ser vi Sigourney Weaver, känd från Alien-serien, och som hans svåger den nya favoriten J L Simmonds, Junos pappa i "Juno". Tyvärr är Tim själv lite för mesig. Han passar inte alls som kriminell. Jag och Frasse kom fram till alternativa skådisar i den rollen och mr. Clooney, George, är bästa kandidaten. Genial!

Trots Allens svaga insats som huvudperson är filmen full av bra skådespelarinsatser och den har en härlig stämning. Filmen får tre piratkopierade dvd-filmer av fem.

Betyg: 3/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar