fredag 30 oktober 2020

Actor: Ryan Reynolds

 

Vad har vi på den näst bästa Reynolds? Han är störtskön i Deadpool-filmerna och jag gillar hans publika persona. Det är festligt med kändisar som har humor. Jag följer honom och hans gin på sociala medier. Han och frugan Blake Lively verkar ha en fantastisk personkemi och en skön stajl som de delar med sig av.

Reynolds personliga humor lyser igenom i hans cameo i  "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" och i actionrökaren "6 Underground". Det rimliga är att denna persona kanske mest syns i den senare och nuvarande delen av hans karriär, men vem vet, det finns kanske fler guldkorn att hitta i hans lite äldre filmer? Varför inte ta och diska av en del av hans katalog? Kul!

Ryan Reynolds har gjort 56 filmer enligt imdb och av dem har jag sett åtta plus två filmer redan. Jag delar upp dem enligt nedan..

Mycket bra/underhållande

Deadpool 2 (2018) - suverän
Deadpool (2016) - suverän
6 Underground (2019) - otroligt underhållande

Bra

Adventureland (2009) - skrev om filmen när bloggen var ung, detta är en film jag vill se om för att kolla in RR
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) - bra och RR gör de bästa scenerna i hela filmen

Medelmåttiga

Life (2017) - svag sci-fi och RR gjorde inte något minnesvärt avtryck hos mig
Safe house (2012) - första filmspanarfilmen, kommer inte ihåg RR i denna

Dålig

X-Men Origins: Wolverine (2009) - usel film, har redan sett om den hyfsat nyligen


Dessutom har han tydligen varit med som osynlig respektive en liten cameo i Seth MacFarlanes filmer Ted (2012) och A Million Ways to Die in the West (2014). Båda de filmerna kan jag kanske se om och då spana efter Ryan.


Under ett tag framåt kommer det kanske poppa upp filmer med Ryan Reynolds här på bloggen. Häng med!

6 kommentarer:

 1. En favorit som alltid gör mig glad har sett 15 filmer med skådisen, om jag inte räknar med små cameos då blir det fler

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahh, glädjande. Då hoppas jag du kommer gilla mina kommande texter. Blir högt och lågt, allt från romantiska komedier till thrillers, actionfilm och sci-fi... :-)

   Radera
 2. Bra skådis att plocka upp för närmare beskådan. Det han möjligen saknar är att visa vad han går för i något lite tyngre drama? Eller också har jag bara inte sett den/de filmerna. Han var iofs verkligen inte rätt för sin roll i remaken av Amityville Horror men det kändes mer som en felcasting.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte sett Amityville Horror men man vet aldrig. Såg originalet när jag var liten. Känns som att det räcker... ;-)

   Radera
 3. Får man passa på att tipsa omen tämligen okänd film från 2015 som heter Mississippi Grind? Med Ryan R och Ben Mendelsohn i huvudrollerna. Jag såg den nyligen och gillade den mycket. Samt, förstås, den underskattade komedin Just friends från 2005. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Båda de filmerna poppar uppåt på "att se"-listan. Joel har också tipsat om Mississippi grind så den ska ses. Och Just friends såg jag redan igår kväll efter ditt tips. Den var lite småmysig. Inte hans bästa dock. Text kommer på bloggen i sinom tid. :-)

   Radera