måndag 26 augusti 2013

Million Dollar Listing NY - Season 1 (2012)


Jag hörde om denna tv-serie via Alex och Sigges podcast. Sigges bror Fredrik Eklund är ju en av de tre fastighetsmäklarna man får följa i programmet. Sigge berättade om showen då man tydligen får se scener från Fredriks sagolika bröllop på en ö utanför Florida. Men detta sker i säsong två av serien. Jag blev i alla fall nyfiken och bestämde mig för att kolla in serien.

Under första säsongen får man följa Fredrik, den framgångsrika, Michael, nykomlingen som förlitar sig på stöd från sin pappa samt Ryan, före detta skådespelare. Det är en bra mix av personligheter. Självklart "hejjar" man på Fredrik och han framställs också som den mest erfarne och seriösa av de tre.

Serien har inte någon egentlig handling utan vi får följa de tre och se lite bakom kulisserna från deras affärer. Alla lägenheter de säljer är av den lyxiga sorten och det är fascinerande att se dessa ofantliga lägenheter. Priserna är allt som oftast astronomiska vilket bara gör det mer kittlande. 

Det är mest kul att följa Fredrik på grund av hans intressanta affärer och Ryan på grund av att han är lite crazy. Michael är något av en mes och inte speciellt duktig på vad han gör. Han får nog leva på pappas pengar ett tag till.

Säsongen hade bara nio avsnitt och de flög förbi. Efter de första avsnitten blev jag lite hooked. Perfekt avsnitt att se under den såsiga timmen efter middag men före sena kvällen.

Jag fortsätter genast med säsong två.

Betyg: 2/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar