måndag 5 november 2012

How I Met Your Mother - Season 4 (2008-2009)


Wait for it...

Under hösten har jag återupptagit mitt tittande på denna roliga lilla serie. Under S4 händer en hel del. Ted och Stellas ska gifta sig, Ted ska komma över Stella, Teds stora uppdrag att rita det nya kontoret åt Goliath National Bank, Barney är kär i Robin, Robin är arbetslös med mera.

Som tidigare är Barney den roligaste figuren, men även Robin blir roligare och roligare under säsongen och mycket av humorn berör henne och hennes kanadensiska arv. Hon blev min favorit från S4 helt klart.

Ted är som vanligt i mitten, kul ibland men inte alltid. Tyvärr har Marshall och Lily som par blivit tämligen trista. De är fortfarande individuellt mycket väl målade karaktärer med tydliga personligheter, men tillsammans som ett gift par är de inte så upphetsande.

Höjdpunkter under säsongen var The naked man-routine (2 av 3 lyckas!), Teds konkurrenter från den svenska arkitektfirman Sven, The best burger in town samt Woooo-tjejerna.

Betyg: 3/5


2 kommentarer:

  1. Efter säsong 4 blir det tyvärr bara sämre. Säsong 5 och 6 håller fortfarande måttet för det mesta, men säsong 7 var ganska svag och säsong 8 har börjat ganska dåligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, får se om jag gillar det. Serien är lite småputtrigt underhållande, men jag har inga superhöga förväntningar. Perfekt med ett avsnitt eller två på kvällen när man kommit hem från jobbet och koman hotar att ta över...

      Radera