onsdag 14 december 2011

Women In Trouble (2009)


Holly Rocket: Nobody thinks it can happen to them, but anyone can get a PhD. Make sure you get tested. Thank you. 

När jag var och hälsade på den store Frans i somras såg vi filmen "Elektra Luxx" som var både annorlunda och rolig. När jag upptäckte att det var en uppföljare svor jag att jag skulle se den första filmen vid tillfälle. Tillfälle!

"Women in trouble" fortsätter i samma stil som sin efterföljare, det är en blandning av komedi, drama och lite naughy naughty med glimten i ögat. Filmen följer tio kvinnor vars vägar och öden korsar varandra. Centralfiguren är porrstjärnan Elektra Luxx förträffligt spelad av Carla Guigno. Jag gillar denna typ av film där många historier vävs ihop, ni vet som i "Short cuts" och "Magnolia". Detta blir därmed också ett tips till Kitty som älskar den typen av film.

Filmen är skriven och regisserad av Carla Guigno's pojkvän, sydamerikanen Sebastian Gutierrez. Han skriver kvinnoroller mycket bra. Filmen vimlar av kända tv-serieansikten. Guigno var ju med i "Spin City". Sen har vi Connie Britton som var med både i "Friday Night Lights" och "Spin City". Hon spelar en kvinna som påminner mycket om fru Taylor i FNL. Vi ser också Sarah Clarke från "24", där hon spelade Nina Myers.

Filmens stora, stora stjärna är dock, precis som i uppföljaren, Adrianne Palicki i rollen som den korkade Holly Rocket. Palicki är känd som Tyra i FNL. Hon är helt underbar i denna film. Det sägs att komedi är det svåraste att spela för en skådespelare, och här visar Adrianne återigen en otrolig tajming och stor talang. Hon gör sin ganska dumma och bortkomna porraktris med en kärlek och inlevelse som gör att denna film höjer sig över mängden. Jag tycker helt enkelt att hon är jättegullig, och hon är söt också...

Det är många härliga tjejer i "Women in trouble" men också några män. Joseph Gordon-Levitt introducerar här sin bloggare Bert Rodriguez, men man får vara uppmärksam för annars kanske man missar honom. "Hunken" Josh Brolin gör också en mindre roll.

Men det är kvinnorna det är mest fokus på, och läckrast av dem alla är Bambi, spelad av Emmanuelle Chriqui, ni vet den där heta bruden från "You don't mess with the Zohan". Jag förstår Holly Rocket till fullo. Go girl!

Om du är sugen på en portion humor, en portion drama och en massa portioner kvinnor på gränsen till anständighet ska du ta och kolla in "Women in trouble". Jag ger filmen fyra tvångsbeteenden efter oralsex av fem möjliga.

Betyg: 4/5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar