måndag 4 december 2023

Shinypodden Special - Toppfilmer 2018, del 1

 

Idag släpptes den första delen av Shinypodden Special toppfilmer 2018. Vi blickar tillbaka fem år, ett litet retrospektiv helt enkelt. Vilka filmer var bäst 2018 egentligen?

Jojje, Carl och Niklas gästar som vanlig Specialen.

I det första avsnittet pratar vi om outliers på våra nyskapade listor.

Nästa vecka kommer det andra avsnittet med alla konsensusval!

Lyssna på Shinypodden där poddar finns, eller här.


4 kommentarer:

 1. Skönt att kompletistgenen får sitt. Året ligger ju inte så långt tillbaka i tiden så de flesta titlarna är välbekanta. Kanske inte Carls, då... :) Kul att A Simple Favour lyftes upp, jag har sett om den ett par gånger sedan filmdagarna och den är fortfarande mycket underhållande. Detsamma kan inte sägas om Under the Silver Lake, definitivt ingen rekommendation från min sida. Blev också glad att Tårtgeneralen fick komma med, den var ju rätt stor här nere om vi säger så... Detsamma kan inte sägas om X&Y ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns som att jag hamnade på minus totalt sett, men det kanske rättar till sig när du ser ikapp eventuella okända titlar. Tyvärr är nog risken större att min grav blir djupare. Det kanske säger något om hur fin Tårtgeneralen är som enande kraft. :)

   Radera
  2. @Sofia, jag tycker 5 år är en lagom tid för en återblick. Man kommer ihåg en del men det skadar inte att pigga upp minnet heller.

   Vilka är dina favoritfilmer från 2018?

   Härligt att höra att du gillar A simple Favor. Jag kände mig lite ensam i studion när vi spelade in... :-D

   Också mysigt att höra att Tårtgeneralen gick hem i landsändan där den utspelades. Sådant värmer. :)

   Radera
  3. @Carl, minus och plus, sådant kvittar i Specialen. Desto mer spridning desto bättre och alla lotter kan inte bli vinster i filmrankingens lotteri...

   Radera