måndag 13 december 2010

Stone Cold (1991)


Imagine the future, Chains, 'cause you're not in it.

Här kommer en kort revy från en sen natt med tv-kanalen Showtime. Om man är på jakt efter lite skön action i b-filmgenren så är Showtime perfekt. Jag såg "Stone Cold" från 1991 med den förre detta professionella fotbollsspelaren Brian Bosworth i huvudrollen. Han spelar en hård snut som går under cover i ett fruktat motorcykelgäng i sunny California. Den bisarre gängledaren spelas av Lance Henriksen, känd från Alien-filmerna.

"Stone Cold" är en helt ok action, men några coola frisyrer, kurviga damer och slafsiga slagsmål. Filmen får två stabila motorcyklar av fem möjliga.

Betyg: 2/5

3 kommentarer:

 1. Tycker att du hade kunnat kosta på den minst en stabil motorcykel till i betyg. filmen blev ju snabbt förbjuden på massor av ställen och är en idag omöjlig att få tag på legalt på dvd. En av mina absoluta favoriter i unga år, köpt på vhs i danmark(!) Stone cold är på gränsen till kult!
  Må väl o god forts!

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har all respekt för att gamla ungdomsfavoriter kan, och ibland borde, få högre betyg, men jag såg den inte som ung. Jag kommer ihåg att det var rabalder om den på den tiden. Lite förvånande kan tyckas idag, för så rå är den ju inte. Men observera också att betyget två är godkänt på min skala...

  SvaraRadera
 3. Och välkommen förresten! :-)

  SvaraRadera