torsdag 21 oktober 2010

The Hot Chick (2002)


"This is by far the worse day of my life!"

Förra veckans tjänsteresa i Kina startade i den södra huvudstaden, Nanjing. Där var det mest möten och arbete. På vägen hem stannade vi dock några dagar i den norra huvudstaden, Beijing. Vi bodde på välkända Lido Holiday Inn. Helgen spenderade vi med lite turistande och en del shoppande. Tyvärr hade Karens DVD's slagit igen. Damn.

I skymningslandet mellan aktivitet och sömn såg jag två komedier på HBO. Först överraskade jag mig själv med att se en Rob Schneider-komedi - "The hot chick". Mr. Schneider är polare med Adam Sandler, en annan humorist som mest skojjar om fysiska och mentala handikapp, och som brukar komplettera anrättningen med en hel del pruttskämt. Jag hade alltid tyckt att Schneider var jättetråkig. Nu skulle jag testa tesen. Jag hade helt rätt, han är ooootroligt pinsamt dålig.

I "The hot chick" spelar Schneider en småskurk som med hjälp av ett magiskt örhänge byter kropp med en populär cheerleader-high-school-pingla. Filmen har en del roliga men juvenilt grabbiga sexskämt. De flesta lustigheter som är värda namnet spelas upp i traliern nedan. Den heta chickan spelas av Rachel McAdams som också varit med i "Wedding crashers", "State of play" och "Sherlock Holmes". Hon är iofs härlig, men hon är inte med så mycket i filmen.

"The hot chick" får en hetrosexuell lesbisk kyss av fem möjliga...

Betyg: 1/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar