måndag 1 juli 2024

Shinypodden Special - bästa albumen från 2008, del 2


Bästa albumen från 2008 men endast de bästa av de bästa. Vi har kommit fram till top 5. Och i detta avsnitt välkomnar jag och Niklas en gäst!

Podden hittas där poddar finns, på Spotify, eller här.

3 kommentarer:

  1. Ack nej, här var jag inte alls med på banan... Alltid lika trevlig att höra Carls röst och synpunkter, men det är tydligt att jag inte synkade särskilt mycket bättre musikmässigt med den nya deltagaren. Enda gången jag lystrade lite extra var när Etta James nämndes :)

    En snabb sökning slänger inte ens fram några alternativ jag skulle kunna ta istället. Dålig på ny musik, helt enkelt. Jag tror att det kan ligga mig i fatet att jag generellt tycker R'nB är grymt tråkigt, det känns som om det var mycket sådant då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltid trevligt att höra Carls röst och synpunkter! :-)

      Asch då, svårt att hitta musik som faller min dam på läppen.

      Vi får blicka framåt, kämpa vidare för att få Sofia att resa sig upp ur stolen och utropa "Eureka!". Nästa albumår blir 1991 och därefter 1979. Håll ut! :-)

      Radera
    2. Håller alltid ut, man vet ju inte vad som funkar innan man testat :) Men det blir ju knepigt när jag inte är särskilt förtjust i varken Beyonce eller Taylor Swift och bara gillar enstaka låtar från Lady Gaga. Om vi nu ska snacka hyfsat ny och lättillgänglig radiomusik, menar jag.

      Det kan nog ha varit innan pandemin som jag slutade lyssna på Digilistan för att försöka hålla mig uppdaterad. Då kändes det som på 99% var R'nB eller hiphop och inget av det är som sagt särskilt intressant

      Radera