söndag 20 oktober 2019

Million Dollar Listing NY - Season 5 (2016)


Million Dollar Listing New York är en typ av tv-serie som jag kan titta på när jag är tankspridd och egentligen inte behöver se något bra, bara ha ett lättsamt tidsfördriv. Den ersätter att titta på repriser av serier som Friends och How I met your mother.

Lockelsen ligger i att se de helt fantastiska lägenheterna som säljs, och det är lätt att drömma sig bort till ett liv i the Big Apple. Men fokus i serien är ju dokusåpan om de tre huvudpersonerna, mäklarna.

Som i tidigare säsonger är Ryan min favorit. Han är ganska hejdlös, frispråkig och ibland utan gränser, men på ett bra sätt. Andelen privatliv hålls också på en befriande låg nivå då det gäller Ryan. Än så länge. I sista avsnittet är det mycket prat om hans kommande bröllop i Grekland. Jag kom att tänka på Franck Eggelhoffer i Father of the bride ett tag där...

Svensken Fredrik Eklund står ofta i fokus och han gör en del ruskigt häftiga affärer som vanligt. Tyvärr är det extra mycket fokus på han och hans mans försök att bli gravida. De flesta av de scenerna känns mycket tillgjorda och "regisserade". Att tv-teamet råkade befinna sig på plats då de mest känslosamma diskussionerna hålls känns orimligt. Allt är en dokusåpa som regisseras i sann amerikansk skräp-tv-anda.

Luis är den som är minst intressant att följa. Hans tråd var övertydligt annonserad tidig under säsongen och den stora grejen med att han hoppar av som mäklare kom som en stor chock i sista avsnittet. NOT.

Allt som allt inte en serie som jag skulle rekommendera ens till min värsta fiende, men den duger som slappar-tv när det så passar.

Betyg: 2/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar